Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.05.2014
20:00ч

15.05.2014
20:00ч
20.05.2014
20:00ч

22.05.2014
20:00ч

ТАРТИФ

ШАШАРДИСАНИ ВРЕМИЊА

(Гостување во Македонска Каменица)

НОЌИТЕ ВО БЕЛ САТЕН

(Гостување во Виница)

ТАРТИФ
 
 

  • ТАРТИФ ТАРТИФ
  • ТАРТИФ ТАРТИФ
  • ПОСЛЕДНИОТ БАЛКАНСКИ ВАМПИР ПОСЛЕДНИОТ БАЛКАНСКИ ВАМПИР
  • НОЌИТЕ ВО БЕЛ САТЕН НОЌИТЕ ВО БЕЛ САТЕН
  • ШАШАРДИСАНИ ВРЕМИЊА ШАШАРДИСАНИ ВРЕМИЊА
  • БЕТИЈА БЕТИЈА
  • ОНЕГИН ОНЕГИН
  • ММЕ КОЈ ПРВ ПОЧНА ММЕ КОЈ ПРВ ПОЧНА
  • ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ЗА САМОУБИСТВО ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ЗА САМОУБИСТВО
     
 
 
 
 
 
 

Прашањето за вербата отсекогаш било едно од најважните прашања на човештвото. Потребата да останеме верни на нешто и да го оддржуваме и негуваме е еднаква на потребата за живот

Во природата нема ништо лошо. Само нашата социјална употреба ги прави нештата добри или лоши.

 

Бетија е светот околу кој се вртат сите приказни. Светот поради кој има скршени срца и глави, празни џебови и полни стомаци, наивни приказни и крокодилски солзи. 

Последниот балкански вампир се обидува да си го сочува и одбрани достоинството како човек, како индивидуа,како свесно суштество исправено спроти репресивниотмеханизам.

Eгзистенцијалистичка поема посветена на безмилоста на животот. 

Bо театар се пука но не се убива, во театар се смееме - се смееме на горката вистина

Јас имам силно чувство дека тука, сите сме од нешто разочарани
 

Copyright ©