Вести

Прес конференција за „Злосторството на 21 век“

Прес-конференција по повод најновата премиера на нашиот театар “Злосторството на 21 век” од Едвард Бонд, во режија на Владимир Милчин

Did you like this? Share it!

0 comments on “Прес конференција за „Злосторството на 21 век“

Comments are closed.