Вести

“Р’ТУЛЦИ” Мултимедијален перформанс на Инкубатор лабораториите

Недела, 1 јули,
Мала сцена, 20 часот
“Р’ТУЛЦИ”
Мултимедијален перформанс на Инкубатор лабораториите

Влезот е слободен

Did you like this? Share it!

0 comments on ““Р’ТУЛЦИ” Мултимедијален перформанс на Инкубатор лабораториите

Comments are closed.