Вести

НОВОГОДИШНО-БОЖИЌЕН ГАЛА КОНЦЕРТ

Среда, 26 декември,

Голема сцена, 19.30 часот

НОВОГОДИШНО-БОЖИЌЕН ГАЛА КОНЦЕРТ

Со оркестарот и солистите на Македонската Опера и Балет

Диригент: Иван Еминовиќ Влез слободен

Did you like this? Share it!

0 comments on “НОВОГОДИШНО-БОЖИЌЕН ГАЛА КОНЦЕРТ

Comments are closed.