Вести

Вечер со поезијата на Димитри Соле Љубин

На 24 април 2018, во 20 часот, во фоајето на нашиот театар, ќе се одржи вечер со поезијата на Димитри Соле Љубин, како дел од серијата настани посветени на писатели од Велес.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Вечер со поезијата на Димитри Соле Љубин

Comments are closed.