Вести

Против демократијата

Гостување на претставата „Против демократијата“ на 25 септември, вторник на големата сцена во нашиот театар од 20 часот.

Автор: Естев Солер

Режија: Дејана Николовска

Играат: Игор Ангелов, Јасмина Билаловиќ, Дениз Абдула

Сценографија и костими: Милена Пантелеева

Музика: Гаро Ашикјан

Тон – мајстор: Дарко Дарковски

Светло мајстор: Борис Велјановски

Продукција: Здружение на уметници К.Ц. Медиа Артес

Гостувањето на претставата “Против демократијата” е финансирано од Министерството за култура на РМ, во рамки на манифестацијата „Нов културен бран 2018“.

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Против демократијата

Comments are closed.