Вести

„Театар, љубов моја“ во Трговиште, Р. Бугарија

Нашиот театар, на 21ви Јуни во Трговиште, Р. Бугарија,

ќе настапи со претставата „Театар, љубов моја“ од Валери Петров

во режија на Деан Дамјановски,

во претставата играат:

Кица Ивковска

Зорица П. Панчиќ

Кети Борисовска

Талија Настова

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Театар, љубов моја“ во Трговиште, Р. Бугарија

Comments are closed.