Автор
по мотиви на
Аџело Беолко - Руцанте

Режија
Никола Ристов

Сценографија
Дејан Трипуновски
Никола Ристов

Костимографија
Александра Крнинова Груев

Авторска музика
Сашко Костов

Видео и графика
Данчо Стефков

Избор на музика
Никола Ристов

Улоги
Зоран Љутков
Јордан Витанов
Зорица П. Панчиќ
Едмонд Сотир
Слободанка Чичевска
Кирил Гравчев
Александар Ѓеорѓиев

Јован Рибарски
Димитар Глушков

Инспициент
Никола Подлешки

Организатор
Славиша Ѓеорѓиев

Светло Мајстор
Маријан Тодоровски

Тон Мајстор
Лазо Теов

Гардероба
Јулијана Ангеловска

Шеф на Сцена
Дејан Трипуновски

Реквизитер
Спасе Петрушев

Сценска Техника
Игор Гаврилов
Дејан Крстевски
Никола Пауновски
Ѓоре Павлов

Плакат
Данчо Стефков

 


 

„Анти - хероите“ продолжуваат со своите сплетки да ја раскажуваат својата приказна.

Си ги комплицираат сопствените и животите на оние кои ги опкружуваат, секогаш поради пусти желби или ниски страсти.

Бетија е светот околу кој се вртат сите приказни. Светот поради кој има скршени срца и глави, празни џебови и полни стомаци, наивни приказни и крокодилски солзи. Свет заглавен помеѓу руралното и модерното, помеѓу алчноста и љубовта, свет исполнет со кавги, смеење, плачење и многу, многу пеење.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © NET STUDIO total production