Вести

„Вдовицата се мажи“ со две награди во Москва

„Вдовицата се мажи“ на Велешкиот театар со две награди на фестивал во Русија Театарот „Јордан Х.К-Џинот“, Велес со претставата “Вдовицата се мажи” ги доби наградите за најдобра странска прет„Вдовицата се мажи“ на Велешкиот театар со две награди на фестивал во Русија Театарот „Јордан Х.К-Џинот“, Велес со претставата “Вдовицата се мажи” ги доби наградите за најдобра странска претстава и најдобар актерски ансамбл на Интернационалниот театарски фестивал “Руска класика”-Лобња во Москва, Русија става и најдобар актерски ансамбл на Интернационалниот театарски фестивал “Руска класика”-Лобња во Москва, Русија

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Вдовицата се мажи“ со две награди во Москва

Comments are closed.