Вести

„Вдовицата се мажи“ во Крива паланка

Од настапот на 19ти септември со комедијата „Вдовицата се мажи“ на Меѓународниот театарски фестивал „Св.Јоаким Осоговски“ во Крива Паланка

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Вдовицата се мажи“ во Крива паланка

Comments are closed.