Нови информации

Петтото годишно време

„Петтото годишно време“
Текст: Сашо Димоски

Режија: Васил Зафирчев

Сценографија, видео, илустрации и рекламен материјал: Филип Коруновски

Костимографија: Раде Василев

Аудио дизајн и музика: Сашко Костов

Изведува: Олга Панго

Времетраење: 45 минути

Жанр: Танц перформанс

Did you like this? Share it!