Month: м.г

Известување

Почитувани,
Ве известуваме дека поради засилените мерки за заштита на населението, како и превенција од понатамошно ширење на вирусот, Театар “Џинот” Велес ги откажува претставите до 24-ти март.
Репертоар ќе биде објавен откако ќе запрат препораките за неодржување јавни настани.​
Ви благодариме на разбирањето!
Со почит,
Театар “Џинот” Велес