Month: м.г

Херои

ХЕРОИ 04:33

Театарска инсталација за еден гледач

Текст: Сашо Димоски

Режисер: Деан Дамјановски

Сценограф и дизајнер на промо материјал: Филип Коруновски

Костимограф: Елена Вангеловска

Изработка на костимографија: Раде Василев

Композитор: Сашко Костов

Видеодизајн: Данчо Стефков

Шминка: Адријана Станковска

Настапуваат: Васил Зафирчев, Исидор Јовановски, Кети Борисовска

ПРЕМИЕРА: 5 и 6 декември, @mkc_skopje во рамки на 45 МОТ во 18:00 часот

ПРЕМИЕРА: 09.12.2020 во 18:00 часот, сцена „Петре Прличко“.

Revolution Slider Error: Slider with alias -0433 not found.
Maybe you mean: 'pirouette-3' or 'vdovicata' or 'toalet' or 'siniot' or 'sumata' or 'teatarlj'