Ансамбл

Актерска екипа:

Слободанка Чичевска
Маја Љутков
Славица Манаскова
Кица Ивковска
Симона Димковска
Весна Димитрова Бобевски
Зорица П. Панчиќ
Јордан Витанов
Исидор Јовановски
Жарко Спасовски

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Благојчо Стојанов
Фаик Мефаилоски
Младен Крстевски

Друг уметнички и помошен уметнички кадар:

Деан Дамјановски – режисер

Сашо Димоски – драматург

Ненад Витанов – режисер

Kaтерина Момева – драматург

Софија Ристевска – Режисер

Славиша Ѓеоргиев – инспициент

Александар Ивановски – Режисер

Филип Коруновски – сценограф

Технички персонал:

Никола Игнов – Технички Директор

Лаура Шкортова – аудио и видео

Лазо Теов – тон

Марјан Тодоровски – светло

Зоран Јордев – светло

Јулија Ангеловска – Гардероба

Елена Кочановска – Гардероба

Игор Гаврилов – Одговорен декоратер

Ѓоре Павлов – Декоратер

Јовица Стаменовски – Декоратер

Хишам Латифов – Декоратер

Орхидеја Дукова – суфлер

Благој Илиев – Реквизитер

Убавка Арсовска – Хигиеничарка

Елица Михајловска – Хигиеничарка

Василка Најдовска – Хигиеничарка

Енес Рамадановиќ – Хигиеничар

Дејан Трипуновски – Одржување и климатизација

Дејан Крстески – Прием на посетители

Никола Пауновски – Прием на посетители

Администрација

Ванѓа Ѓоргиева – Советник за материјално и финансиско работење

Мирјана Ѓорѓиева – Технички секретар / архива

Игор Ѓоргиев – Правник

Оливер Андовски – Советник за продажба / билетар