Месечен репертоар

Доколку ви требаат информации за некоја од претставите, јавете се на

ФИКСЕН ТЕЛ. +389 43 231 750
МОБИЛЕН ТЕЛ. +38972539239

Нашата администрација работи од 8:30 до 14:30 од понеделник до петок