Тој и Таа

Театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ го претставува „Тој и Таа“, интернет перформанс во време на физичка изолација, одговор на културата во време на криза. Серијалот од дванаесет епизоди на нашиот веб сајт!