Нови информации

Златната рипка

„Златната рипка“

претстава за деца работена според текст на Александар Сергеевич Пушкин

режија Младен Крстевски

превод и драматизација на Слободанка Чичевска

играат: Александар Ѓеоргиев, Слободанка Чичевска, Кристина Нацева и Кирил Гравчев

 

 

 

Did you like this? Share it!